­

Nieuwe huisstijl en website voor Voorschoten Voor Elkaar

Wat een mooie uitdaging weer. Vanaf 1 januari 2020 is welzijnsorganisatie Voorschoten voor Elkaar  hét aanspreekpunt voor Voorschotenaren van alle leeftijden met welzijnsvragen op het gebied van opvoeden en opgroeien, geldzaken en regelgeving, sociale contacten en relaties, wonen, vrijwilligerswerk, mantelzorg en meer.

Met een goed beeldmerk herkennen mensen de organisatie sneller en zullen ze nog makkelijker op Voor Elkaar afstappen. Met de nieuwe, warme huisstijl willen ze benadrukken dat iedereen welkom is, met welke vraag dan ook!

Over de website binnenkort meer.

Bedrijfsfietsen MeerWaarde

Wat een leuke opdracht van MeerWaarde! Een prachtig gezicht zo op een rijtje bij de aflevering. Maar natuurlijk gaan ze de wijk in!

Voor welzijnsorganisatie MeerWaarde zijn haar zichtbaarheid en laagdrempeligheid belangrijke voorwaarden om inwoners goed te kunnen helpen.

AVG animatie MeerWaarde

Wat een mooie opdracht en wat verliep dit project soepeltjes. Ook mede dankzij Studio QKLQ die de productie verzorgde en de goede input voor het script van de collega’s van MeerWaarde.

Populair jaarverslag MeerWaarde 2017

Voor de 4e keer op rij mocht ik weer het populair jaarverslag voor MeerWaarde verzorgen

Nieuwe opdracht van Move2Improve personal training

Een uitdagende opdracht erbij! Het restylen van het beeldmerk van Move2Improve tot een professionelere en completere huisstijl die bijdraagt aan een onderscheidende positionering. Inclusief een nieuwe website, fotografie en bedrijfsfilm. Bold adviseert en coördineert.

Lancering website MeerWaarde

Prachtige website gelanceerd! Informatie kan men vinden via diverse ingangen. Vanuit de vraag, de doelgroep, het menu of zoekveld. De gebiedsteams van MeerWaarde kunnen daarnaast zelf hun wijkpagina’s beheren. Doorlooptijd project: 6 maanden. In samenwerking met DorstOntwerp voor de mainframes en vormgeving en Ypos voor het bouwen van de site. #trots Kijk op www.meerwaarde.nl

Bold communicatie implementeert nieuwe huisstijl voor MeerWaarde

Na een zorgvuldige aanloop is 14 juni de nieuwe huisstijl van MeerWaarde ‘live’ gegaan. Een frisse look & feel die zeker gaat bijdragen aan de herkenbaarheid en zichtbaarheid van MeerWaarde!

De auto mocht even voor mijn deur staan. Wow. Van papier naar werkelijkheid.

fullsizerender

Restyle voor Empower-U

Empower-U wilde een nieuw elan door haar corporate boodschap en communicatiemiddelen te vernieuwen en te uniformeren. Er moest een consistent en herkenbaar beeld ontstaan. Het beeldmerk is gemoderniseerd en er is een nieuwe website gelanceerd.

Nieuwe foto’s

Vandaag leuke foto’s gekregen van MeerWaarde. Gemaakt door Nicolette Verbeek. Kijk eens op www.verbeekfotografie.nl

Humor

Need I to say more? Nu maar hopen dat ze mijn site niet bezoekt……

Load More Posts